Wat is de werkwijze?

Als u contact met mij opneemt, zullen we eerst gaan kijken wat ik voor u kan betekenen. Daarna wordt er een eerste afspraak gemaakt en stuur ik u een anamnese formulier (voor de persoonlijke gegevens) toe en een eetdagboek waarin u gedurende één week voor mij opschrijft wat u eet. Deze gegevens zullen wij doornemen tijdens de eerste afspraak, het ‘intake gesprek’. Daarna stel ik een persoonlijk voedingsplan voor u op. Tijdens een tweede afspraak zullen wij uw voedingsplan bespreken en worden er eventuele verdere afspraken gemaakt.
Het is tevens mogelijk in overleg om een voedingsadvies op locatie te verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Wat is het doel?
Mijn doel is u te helpen om een voedingspatroon op te bouwen waar u te allen tijde op terug kunt vallen. U kunt dit voedingspatroon uw hele leven gebruiken. Het is als het ware uw nieuwe levensstijl. Als u eenmaal de omslag heeft gemaakt is het voedingsplan dat u krijgt makkelijk vol te houden. 

Hoeveel val ik af per week?
Afhankelijk van uw inzet zult u gemiddeld één pond per week afvallen. Dit is geheel volgens de richtlijn. Daardoor voelt u zich ook niet slap of moe. En u kunt daarnaast ook gewoon sporten.